Een overkoepelende aanpak voor duurzame oplossingen.

Collectief levert maatwerk door middel van consultancy- en projectwerking. Door middel van een HR en/of community consultant wordt Collectief deel van uw team of organisatie.

Pijl naar beneden.Pijl naar beneden.

We beleven
uw bedrijfs-DNA

Over ons

We leven ons in, beleven uw DNA en laten daarna ons creatieve brein los eens de uitdaging duidelijk is. We kijken naar een breder verhaal op lange termijn. Dit vereist een overkoepelende aanpak waarbij we streven naar duurzame oplossingen.

Met onze Collectief lifecycle, authentieke aanpak en creativiteit bouwen we samen aan een collectief verhaal, dat van onze mensen en toekomstige klanten.

Onze aanpak op maat van jouw organisatie

Gefocust
op meerdere facetten
van uw bedrijfcultuur.

01

Collectief lifecycle

Collectief voorziet AZ ondersteuning op de volledige Collectief Lifecycle: van Employer Branding en Recruitment tot Onboarding en Learning & Development. En van Rewards & Benefits tot Engagement en Retentie.

02

Consultancy

Uitvoerende of tijdelijke ondersteuning door middel van een HR- of Community consultant. Onze consultants zijn expert in hun vak en hebben tegelijk oog voor het totaalconcept van uw HR en Community strategie.

03

Projectwerking

Strategische en structurele ondersteuning door middel van projectwerking op maat. Hierbij voorzien we zowel ondersteuning op conceptueel en strategisch vlak als uitvoerende ondersteuning.

04

Opleidingen

Collectief voorziet verschillende (inhouse) opleidingen om jouw organisatie te ondersteunen in het aantrekken, ontwikkelen, engageren en behouden van talent. Zo kunnen jij en je collega's zelf aan de slag met concrete stappen.

We beleven uw DNA en laten daarna ons creatieve brein los eens de uitdaging duidelijk is.

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Van office manager naar Community Manager

Tips & tricks om jouw veeleisende multitasking job nét dat extra tikkeltje leuker te maken, voor jouw collega's én voor jezelf!

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Visual harvesting

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze praktijkgerichte opleiding leer je de basis van het visueel faciliteren. 

Pijl naar links.
Pijl nar rechts.