Opleidingen

We bieden ondersteuning voor HR managers en HR Business Partners, maar voorzien ook soft skill opleidingen voor recruiters, community managers en office managers.

Ondersteunen in het aantrekken, ontwikkelen, engageren en behouden van talent.

Opleidingen om je organisatie te ondersteunen

01

Van Office Manager naar Community Manager [21/12/23]

Officemanagers zijn de meest multitaskende talenten. Wij boosten hun niet-te-onderschatten job met een kleefloos laagje community-tools! Vanuit verschillende invalshoeken gaan we aan de slag en bieden we concrete handvaten voor een productievere en positievere dag.

Lees meer

02

Visual Harvesting [8/12/23]

In deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe je beelden en grafische elementen kan gebruiken bij het trainen, coachen, leidinggeven of vergaderen. De technieken die je leert zijn bruikbaar voor individueel werk, 1 op 1 gesprekken, kleine groepen en grote groepen. Deze workshop is intensief en compact, efficiënt en geeft je een echte boost om erna meteen anders aan het werk te gaan.

Lees meer

03

Presenteren met impact

Als je af en toe presenteert of voor een groep spreekt, dan weet je dat hier meer bij komt kijken dan zomaar enkele slides. Als je wilt presenteren met impact, denken we ook aan lichaamstaal, hoe je overkomt, visuele ondersteuning,…

Lees meer

04

Using your (social) network

Tijdens deze opleiding leer je je netwerk ten volle benutten en onderhouden in zowel fysieke als virtuele context.

Lees meer