Engageren en behouden

Employee engagement en community building in het kader van retentie? Community is key! In HR, marketing en sales staan mensen centraal en net daarom kan een community de juiste meerwaarde bieden.

Pijl naar beneden.Pijl naar beneden.

Community Building

Met Collectief willen we zowel communities creëren als versterken. We gaan geen uitdaging uit de weg, alle geuren en kleuren van professionele communities geven we samen vorm. Groot en klein. Offline en online. Of zelfs hybride. Van binnen naar buiten of net andersom. Met Community Building werken we aan een constante ‘ervaring’ en verspreiden we een kleefloos laagje community-lijm binnen jouw organisatie.

Community bouwers

People — intern

Werknemers als ambassadeurs

Werknemers als ambassadeurs en een community als katalysator in klantenprocessen? Yes please! Betrokkenheid is een van de belangrijkste pijlers van een goede bedrijfscultuur die er voor zorgt dat jouw werknemers met passie en goesting samen voor de beste resultaten gaan. Dat resulteert in geëngageerde teams, participatie op de werkvloer en een positief imago voor jouw bedrijf.

Business — extern

Communities
ook buiten de bedrijfsmuren.

Communities worden ook buiten de bedrijfsmuren gebouwd. De doelen hiervan zijn enorm gevarieerd en kunnen zowel business als sociaal maatschappelijke doelen hebben. Met externe community building kan je een specifieke doelgroep bereiken, en zo maatschappelijke thema’s bespreekbaar maken.

Wil jouw organisatie inzetten op retentie
en employee engagement?
Let’s talk!

Neem contact op