Opleiding

Van Office Manager naar Community Manager [21/12/23]

Officemanagers zijn de meest multitaskende talenten. Wij boosten hun niet-te-onderschatten job met een kleefloos laagje community-tools! Vanuit verschillende invalshoeken gaan we aan de slag en bieden we concrete handvaten voor een productievere en positievere dag.

Pijl naar beneden.Pijl naar beneden.

Beschrijving

[Eerstvolgende namiddagsessie: donderdag 21/12/2023 van 13-17u - kostprijs €250 excl. BTW]

Als office manager ben je vaak het gezicht van een kantoor of afdeling. En laat dat net een functie op zich zijn! Als aanspreekpunt ben je een meerwaarde voor elke collega op de vloer. Jij kan er voor zorgen dat je collega's en jij zelf met een glimlach naar kantoor komen. We gaan voor een aanpak waarbij communiceren, relativeren en humor de basis-ingrediënten zijn.

Op het programma

  • Wat is community management? Waarom is het essentieel voor een goed draaiende organisatie?
  • What's in a name: de chief happiness officer in elk van ons
  • Communicatie: tips & tricks voor nét dat tikkeltje meer bij interne communicatie
  • Events: Hoe zorg je dat je bij elk event - van intern tot extern - die extra mile kan gaan?
  • Communicatie, events en alles daartussen: de sweet-spot van community management
  • Focus management: tips & tricks om jouw multi-tasking-skills nog meer aan te scherpen zonder daarbij jouw eigen stress-niveau uit het oog te verliezen

Voor wie?

Deze opleiding is specifiek bedoeld voor office-managers en management-assistants. Daarnaast is het ook een mooie basis voor HR-medewerkers die te maken krijgen met communicatie -en eventgerelateerde uitdagingen.

Praktisch

Deze opleiding duurt een halve dag (4u) en kan zowel gedurende de dag als 's avonds gegeven worden.

Er vindt een open sessie plaats op donderdag 21/12 in Spoor 18 te Mechelen. Er zijn nog plekjes beschikbaar. Wil je er graag bij zijn of wens je graag extra info, tarieven,…? Stuur snel een mailtje naar hello@collectief.be en we bezorgen jou de practicals voor deze opleiding.

Wil je graag een inhouse-opleiding of wil je op de hoogte blijven van andere data waarop deze opleiding in de toekomst zal georganiseerd worden? Laat het ons even weten via hello@collectief.be, marjolein@collectief.be of joyce@collectief.be

Ik doe mee!